Geruchten op waterflesjes laten bedrukken

Zo is dit bij ons geoorloofd om goedkoop mokken te bedrukken, dit is namelijk zo het het drukwerk volledig voor niets is (full color), daarnaast hanteren wij nauwelijks instelkosten en overige opmaakkosten.

Geef hieronder de wensen via waarvan u dan ook ons offerte wilt ontvangen. Wij doen de rest en moeten later betreffende u dan ook contact opnemen om u dan ook ons zo scherp mogelijke prijs te geven.

Door de lenzen waterfles voorziet u een ontvangers met dit bijzonder praktische relatiegeschenk ook niet enkel van ons gezonde dorstlesser, maar vervaardigd u, door de bedrukkingsmogelijkheden met de waterflesjesspecialist, de beurs verder nog weleens merkbaar in het straatbeeld.

Op zoek tot ons origineel cadeau en wat dagelijks te gebruiken is? Al eens gedacht aan een geweldige koffie ofwel theemok betreffende ons persoonlijk opdruk? Een leukste mokken van Holland, gratis te bedrukken met foto, tekst of afbeelding.

Wilt u dan ook een blijvende indruk achterlaten betreffende een luxueus artikel zodra promotiegeschenk? Kies dan wegens onze prosecco in ons verpakking betreffende uw persoonlijk merknaam of bekendmaking.

Verder kan zijn het geoorloofd om mokken per twintig stuks hier te laten produceren, zo bezit u hierboven een ruime selectie uit vele meerdere mokken die bedrukt mogen worden. Een mok bedrukken twintig stuks, bijvoorbeeld betreffende foto, logo ofwel namen dat mag op dit ogenblik gekomen tegen een scherpe korting!

Right Time private label kan zijn een festival dat gespecialiseerd is in het bedrukken met dranken en aanverwante artikelen. De gepersonaliseerde dranken voorzien we aangaande de persoonlijk ontwerp op het etiket ofwel bedrukken die betreffende de merknaam of verschillende bekendmaking.

Voor digitaaldruk worden een tinten van dit digitale bestand omgezet naar CMYK kleurwaarden. Dit voordelig met digitaaldruk is het we relatief vlug in full colour kunnen drukken van lage aantallen.

Wil website je waterflesjes bedrukken vervolgens beschikken over kies dan uit onze rond, sportdop of platte dop. Wensen zijn jouw terug naar de hoofdpagina vervolgens opmaken wij je graag op onze homepagina met waterflesjes.

Dit bedrukken van waterflessen kan al in kleine hoeveelheden, dit is afhankelijk van het type fles. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of e-mail meteen naar lees verder@grassys.nl Dit beste kunt u direct uw logo meesturen zodat we gelijk hierop kunnen anticiperen.

Mits u ons product wilt laten maken ofwel personaliseren bij ons perserij dan hebt u veelal te produceren met grote minimale afnames en uiteraard enorme investeringen. Right Time private label kan zijn in het gat gesprongen.

Na akkoord op een proefdruk is de produktie in gang gezet en ontvangt u dan ook binnen 5 werkdagen uw gepersonaliseerde waterflesjes. Een flesjes kunnen op ieder adres bezorgd worden.

Of het je twijfelt of jouw selectie aanslaat voor jouw doelgroep. Advies benodigd over flesjes water bedrukken ofwel flesjes mineraalwater betreffende opdruk? Dan kan door te bellen, e-mailen ofwel chatten betreffende een over de collegas. Bel naar 0318-743600 of zend je vragen naar gerard@maxilia.nl.

De lenzen waterfles kan zijn het perfecte relatiegeschenk wegens u en uw festival. Een waterflesjesspecialist bied u dan ook een breed collectie waterflessen. U dan ook kunt het etiket met een glazen waterfles full colour laten bedrukken met de merknaam waardoor uw evenement en de logo eersteklas waarneembaar zullen zijn op ettelijke publiceren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Geruchten op waterflesjes laten bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar